Rekelvis

Activiteiten

Amb8route – fietstocht
2x per jaar is er voordeelnemers van deze fietstocht OpenDag, op 2e Pinksterdag en de laatste zondag in september. www.amb8route.nl

Rondleiding bedrijf
Groepen zijn welkom voor een kijkje op het bedrijf, binnen en buiten. Kosten €
55,00 per uur inclusief een proeverij van een toastje paling.

Lezing op locatie
Theo kan ingehuurd worden voor een presentatie over authentiek vissen en ambachtelijk roken. Vele heeft hij al gedaan bij Vrouwen van Nu, zorgcentra, hengelsport, Rotary, scholen, naschoolse opvang, enz. De kosten bedragen € 110,00, exclusief reiskosten, hierbij zit een proeverij van een toastje paling.

Schoolklassen
Regelmatig komen er klassen op bezoek. Omdat Theo natuureducatie belangrijk vindt, doet hij dit gratis voor de scholen uit Kudelstaart en omgeving.

Meevissen
Op afspraak kan je in de ochtend met Theo mee het water op om fuiken te vissen. Dit kan vanaf april tot en met september op doordeweekse dagen. Vertrek is 08:00, rond 10:00 koffie, daarna palingroken en uitleg over het bedrijf. Afgesloten wordt er met een broodje paling. De kosten zijn € 55,00 per persoon. Er kunnen maximaal 2 personen mee.

Workshop vis fileren
In deze een workshop wordt geleerd hoe bijvoorbeeld een snoekbaars, snoek en andere zoetwatervis panklaar kan worden gemaakt. Kosten € 55,00 per uur, maximaal 3 personen.

Workshop paling roken
In deze workshop maakt u hele proces mee van het paling roken gedurende 2 uur. Kosten € 55,00 per uur, maximaal 4 personen

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn er voor Meevissen en voor gerookte paling/zalm